Schenken

De collectie van het Defensie Uniform Privé Museum is vrijwel geheel tot stand gekomen door schenkingen van welwillende militairen, militairen die reeds de dienst uit zijn en veteranen. Regelmatig ontvangen we dan ook schenkingen van mensen die hun uniformen liever in onze verzameling zien dan dat het verdwijnt bij het grofvuil of kringloop.

Omdat we beiden werkzaam zijn buiten de krijgsmacht, zijn we voor het uitbreiden van de collectie behoorlijk afhankelijk van defensiepersoneel dat ons ter wille is. Mocht u ons in materiële zin willen steunen door uw uniform(en), hoofddeksels, uitrusting en emblemen aan het museum te schenken, dan zijn wij u daarvoor bij voorbaat zeer erkentelijk.

We willen u vragen ons via het Hoofdmenu ‘contact’ een mail te sturen. Dat kan ook via de facebookpagina van DUPM. Wij zullen vervolgens contact met u leggen voor het maken van een afspraak. Mocht u de schenking willen versturen dan behoort dit zeker ook tot de mogelijkheden. Persoonlijk afgeven op de locatie van het museum is uiteraard ook mogelijk.

Reacties zijn gesloten.