Koninklijke Marine

marine-logo

In deze rubriek vindt u afbeeldingen en informatie omtrent de collectie uniformen van de Koninklijke Marine en het Korps Mariniers. De foto’s kunt u ook bekijken in een groter perspectief door op het vergrootglas-icoon te klikken. Er komen met enige regelmaat emails over het niet sluiten van o.a. het Pisa-pak en het ontbreken van de witte boord. Dit komt door de starre nek van de pop, waardoor de boord niet gesloten kan worden en we willen de pop niet beschadigen.

De omschrijving en samenstelling der tenue’s GVT, DT, CT en AT en voor de draagwijze van onderscheidingstekens vind u door op onderstaande regel onder de afbeelding te klikken.

KM VCZSK+ALG+003_tenue+czsk

Koninklijke Marine

    m_Dhr&Mevr. vd Til

Om de KM collecties te bekijken klikt u in het menu “Collectie Uniformen”en ga naar de submenus, bijvoorbeeld, >Marine – Uniformen >Korps Mariniers – Uniformen   Om de afbeeldingen in een groter perspectief te bekijken, drukt u eerst op F11 ( voor een volledig scherm) en klik daarna op het vergrootglas. Klikt u in de afbeelding komt deze in zijn originele formaat terug, druk nogmaals op F11 en u komt weer in de browser.

 

klik hier om naar de Marine uniformen pagina te gaan

klik hier om naar de Korps Mariniers uniformen pagina te gaan

site_logo

Reacties zijn gesloten.