Welkom op Defensie Uniform Privé Museum

  m_Kader-home

m_Kader-home2

Hartelijk welkom op de site van het Defensie Uniform Privé Museum. Op deze website vindt u informatie over en foto’s van uniformen (vanaf 1946) en emblemen welke in onze collecties van de Koninklijke Marine (Vloot & Korps Mariniers), Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee zijn opgenomen. Daarnaast vindt u artikelen over de uniformen, emblemen en uitrusting van de Nederlandse militair vanaf ongeveer 1945. We willen u van harte uitnodigen om over de website te surfen en van van de collecties te genieten. Voor vragen kunt u naar het ‘hoofdmenu’ via het submenu ‘contact’ ons bereiken. Mocht u schenkingen willen doen en ook van WOII gerelateerde zaken, neemt u dan contact met ons op via de contact pagina, te vinden onder het menu ‘hoofdmenu’.

 Met vriendelijke groeten,

 Team DUPM

 H.J. Jaket & G.J. Kattenberg

 m_000f12e8002aa0c859bd98501a022c4ced 

 

Keurmerk Online-Museum

 ******************************************************************************************************************************

 Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

                                               m_defensie

       m_kmarine1    m_klandm1    m_kluchtm1    m_kmarech1

Open dagen Defensie 2019.

In 2019 zijn er geen  Landmacht en Marinedagen. Kijk op de website www.defensiedagen.nl/ voor het programma.

Tweemaal per drie jaar vinden in de maand juni de Luchtmachtdagen plaats. Dit gratis evenement behoort tot de meest spectaculaire evenementen van Nederland boordevol actie, demonstraties en topmaterieel. De Luchtmachtdagen vinden afwisselend plaats op de vliegbasissen Volkel, Leeuwarden en Gilze-Rijen. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 vinde Luchtmachtdagen plaat op Vliegbasis Volkel.

WAAR ONTMOET JIJ DEFENSIE?

Reacties zijn afgesloten.