Welkom op Defensie Uniform Privé Museum

  m_Kader-home

m_Kader-home2

Hartelijk welkom op de site van het Defensie Uniform Privé Museum. Op deze website vindt u informatie en foto’s van uniformen, die een cultureel historische waarde hebben (vanaf 1946 tot heden) van de Koninklijke Marine (Vloot & Korps Mariniers), Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee. Tevens informatie en foto’s van onze collecties emblemen welke zijn opgenomen. Daarnaast vindt u artikelen over de uniformen, emblemen en uitrusting van de Nederlandse militair vanaf ongeveer 1945. We willen u van harte uitnodigen om over de website te surfen en van van de collecties te genieten.

Ook WO2 gerelateerde zaken laten we hier, in een speciaal menu, graag zien. We vinden het belangrijk deze items, die van een bijzonder cultuur historische waarde hebben, te laten zien. Deze geschiedenis heeft onze toekomst bepaald. Dus mocht u WO2 items willen schenken, zodat deze goed bewaard blijven, kunt u ons bereiken op onderstaand emailadres. Ook omtrent vragen of opmerkingen.

info@defensieuniformprivemuseum.nl

Bij deze willen we allen die een schenking hebben gedaan, hartelijk dank zeggen.

 Met vriendelijke groeten,

 Team DUPM

 H.J. Jaket & G.J. Kattenberg

 m_000f12e8002aa0c859bd98501a022c4ced 

 

Keurmerk Online-Museum

 ******************************************************************************************************************************

 Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

                                               m_defensie

       m_kmarine1    m_klandm1    m_kluchtm1    m_kmarech1

WAAR ONTMOET JIJ DEFENSIE?

Reacties zijn gesloten.