Welkom op Defensie Uniform Privé Museum

  m_Kader-home  m_Kader-home2

Hartelijk welkom op de site van het Defensie Uniform Privé Museum. Op deze website vindt u informatie over, en foto’s van, de uniformen in de collecties van de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marine, Koninklijke Marechaussee en de collectie emblemen. Daarnaast vindt u artikelen over de uniformen, emblemen en uitrusting van de Nederlandse militair vanaf ongeveer 1945. Ook is op een gedeelte van de site ruimte gemaakt voor de ‘2e Wereldoorlog’, Living History’ en ‘Diorama’s’ (modelbouw). We willen u van harte uitnodigen over de website te surfen, hier en daar een kijkje te nemen en van de foto’s van de collecties genieten.

 Met vriendelijke groeten,

 Team DUPM

 H.J. Jaket & G.J. Kattenberg

 

 ******************************************************

 Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

                                               m_defensie

       m_kmarine1    m_klandm1    m_kluchtm1    m_kmarech1

Open dagen Defensie 2014.

Geen Marinedagen.

Luchtmachtdagen: Op 20 en 21 juni, Vliegbasis Gilze- Rijen.

Landmachtdagen: De Landmacht bestaat dit jaar 200 jaar. De KL leiding heeft besloten dit op sobere wijze te vieren. Op 23 april 2014 komt de Landmacht naar de burger toe. Het is het streven om op minimaal 200 locaties activiteiten te organiseren. Meer hierover valt te lezen in de Landmacht special van december 2013

Door financiële omstandigheden heeft Defensie sinds 2010 het aantal open dagen teruggebracht van 3 naar 2 per jaar. Per toerbeurt vervalt een van de open dagen.

 

Reacties zijn afgesloten.