Welkom op Defensie Uniform Privé Museum

  m_Kader-home  m_Kader-home2

Hartelijk welkom op de site van het Defensie Uniform Privé Museum. Op deze website vindt u informatie over, en foto’s van uniformen en emblemen welke in onze collecties van de Koninklijke Marine (Vloot & Korps Mariniers), Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee zijn opgenomen. Daarnaast vindt u artikelen over de uniformen, emblemen en uitrusting van de Nederlandse militair vanaf ongeveer 1945. We willen u van harte uitnodigen om over de website te surfen en van van de collecties te genieten. Voor vragen kunt u naar het hoofdmenu via de contactpagina ons bereiken.

 Met vriendelijke groeten,

 Team DUPM

 H.J. Jaket & G.J. Kattenberg

 m_000f12e8002aa0c859bd98501a022c4ced

image Keurmerk Online-Museum 2016

 ******************************************************************************************************************************

 Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

                                               m_defensie

       m_kmarine1    m_klandm1    m_kluchtm1    m_kmarech1

Open dagen Defensie 2016.

Luchtmachtdagen vrijdag 10 en zaterdag 11 juni, vliegbasis Leeuwarden

In 2016 vinden wederom de Landmachtdagen plaats, waarbij de activiteiten in heel Nederland zullen plaatsvinden. Dit wil zeggen dat er wederom op meerdere locaties activiteiten worden georganiseerd en dus niet een programma geconcentreerd op één kazerne. Het is momenteel nog niet duidelijk op welke dagen de Landmachtdagen zullen plaatsvinden. Waarschijnlijk zal het evenement twee dagen in beslag nemen.

Er zijn in 2016 geen marinedagen.

Reacties zijn afgesloten.