Welkom op Defensie Uniform Privé Museum

  m_Kader-home  m_Kader-home2

Hartelijk welkom op de site van het Defensie Uniform Privé Museum. Op deze website vindt u informatie over, en foto’s van uniformen en emblemen welke in onze collecties van de Koninklijke Marine (Vloot & Korps Mariniers), Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee zijn opgenomen. Daarnaast vindt u artikelen over de uniformen, emblemen en uitrusting van de Nederlandse militair vanaf ongeveer 1945. We willen u van harte uitnodigen om over de website te surfen en van van de collecties te genieten. Voor vragen kunt u naar het hoofdmenu via de contactpagina ons bereiken.

 Met vriendelijke groeten,

 Team DUPM

 H.J. Jaket & G.J. Kattenberg

 m_000f12e8002aa0c859bd98501a022c4ced

image Keurmerk Online-Museum 2016

 ******************************************************************************************************************************

 Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

                                               m_defensie

       m_kmarine1    m_klandm1    m_kluchtm1    m_kmarech1

Open dagen Defensie 2017.

De Landmachtdagen (8 t/m 13 mei) zijn de Open Dagen van de Koninklijke Landmacht. In 2017 duren deze maar liefst zes dagen, waarvan de laatste dag een publieksevenement is in steden in het hele land. De eerste vijf dagen van de Landmachtdagen bestaan uit een educatief programma waarbij militairen scholen door het hele land bezoeken. Kom meer te weten over de gratis toegankelijke Landmachtdagen 2017 waaronder informatie over datums en programma, locaties en tijden. Kijk op de website www.defensiedagen.nl/ voor het programma.

De Marinedagen vindt plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 in Den Helder. Kijk op de website voor een volledig programma.

Vanwege capaciteitsproblemen vinden er in 2017 helaas geen Luchtmachtdagen plaats.

 

Reacties zijn afgesloten.